Lajme 19:30

Lajme 19:30

CDO DITE 19:30
Edicioni kryesor i lajmeve

Njëra nga rrugët kryesore të Çarshisë së Vjetër u pagëzua me emrin e veprimtarit dhe atdhetarit shqiptar

RETH PROGRAMIT

Edicioni kryesor i lajmeve
  • Emetimi: CDO DITE, ora 19:30