Lajme 19:30

Lajme 19:30

CDO DITE 19:30
Edicioni kryesor i lajmeve

RTK sjell emisionin edukativ për të rinj, “SEX EDU”, bashkëpunim i RTK së me BE në dhe ERNO n

RETH PROGRAMIT

Edicioni kryesor i lajmeve
  • Emetimi: CDO DITE, ora 19:30