Lajme 19:30

Lajme 19:30

CDO DITE 19:30
Edicioni kryesor i lajmeve

MASHT: Testi i maturës do të mbahet më 18 qershor dhe do të ketë gjithsej 100 pyetje e detyra

RETH PROGRAMIT

Edicioni kryesor i lajmeve
  • Emetimi: CDO DITE, ora 19:30