Çka ka Shpija

RETH PROGRAMIT

Familja Moderne është seriali i parë vendor i pasluftës, i cili tashmë ka arritur ne sezonin e pestë të transmetimit të tij dhe ende mbetet ndër serialet më të shikuara dhe të preferuara të teleshikuesve.

Ndoshta këtë serial më të vecantë e perbën ekipi I aktorëve I përbërë nga: Leze Qena, Dibran Tahiri, Armond Morina, Ilir Prapashtica, Luan Jaha, Yllka Gashi, Vlora Merovci, Nentor Fetihu etj.

Familja Moderne identifikohet si një ndër prodhimet më të suksesshme televizive të Kosovës.