Hilary Duff poston një foto ‘qesharake’ me vajzën e porsalindur

Hilary Duff poston një foto ‘qesharake’ me vajzën e porsalindur

Hilary Duff mirëpriti në jetë vajzën e saj Banks vetëm para pak javësh dhe ajo tashmë ka postuar disa fotografi në rrjetet sociale.

Këngëtarja dhe aktorja 31-vjeçare publikoi një imazh të ri bashkë me të dashurin e saj Mattheë Koma, djalin gjashtëvjeçar Luca Comrie, dhe foshnjën Banks.

Hilary, Mattheë dhe Luca kanë bërë fytyra të çuditshme për fotografinë.