Njëzet vite pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor
Lajme

Njëzet vite pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor

RTKlive

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Grupi Ballkanik për Hulumtime të Politikave (BPRG) sot do të  organizojnë Konferencën Ndërkombëtare: “Njëzet vite pas: Perspektivat dhe sfidat për Ballkanin Perëndimor”.

Në mesin e një numri të gjerë të ekspertëve vendas dhe zyrtarëve qeveritarë, do marrin pjesë edhe një numër i madh panelistësh të shquar ndërkombëtarë nga SHBA, BE, Gjermania, Norvegjia, Hungaria, Slovenia, Rusia, Maqedonia, Shqipëria.

Në këtë konferencë do të marrë pjesë edhe presidenti Thaçi.


MË SHUME NGA Lajme