Thënie nga autorë të ndryshëm

Thënie nga autorë të ndryshëm

Disa thënie nga autorë të ndryshëm:

Njerëzit që janë mjaft të çmendur për të menduar se mund ta ndryshojnë botën, janë ata që e bëjnë. /Rob Siltanen

Gjithçka që ju nevojitet është plani, harta e rrugës dhe guximi për të vazhduar në destinacionin tuaj. / Earl Nightingale

Optimizmi është një magnet i lumturisë. Nëse qëndroni pozitiv, gjërat e mira dhe njerëzit e mirë do t’ju tërheqin. / Mary Lou Retton

Mundohuni të jeni ylber, në retë e dikujt. /Maya Angelou

Ndiqni lumturinë tuaj dhe universi do të hapë dyert edhe aty ku ka vetëm mure. / Jozef Campbell

Ju duhet të jeni ndryshimi që dëshironi të shihni në botë. / Mahatma Gandhi

Nëse dëshiron të jetosh një jetë të lumtur, lidhe jetën me një qëllim, jo me njerëz ose objekte. / Albert Einstein

Jini mirënjohës për ato që keni, sepse do të përfundoni duke pasur më shumë. / Oprah Winfrey

Kudo që të shkoni, pa marrë parasysh motin, sjellni gjithmonë diellin tuaj./ Anthony J. D’Angelo

ObserverKult