Prokurori kërkon arrest shtëpiak për Zhushin e Mujën

Prokurori i Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Suad Kuraja, ka kërkuar ...

POSTUAR 13:23 / 26.11.2014

Kastrati: FSK është gati të transferohet të FAK

Komandanti i FSK-së, Kadri Kastrati ka deklaruar se FSK është e gatshme të ...

POSTUAR 11:56 / 26.11.2014

Prishtina 'vishet' Kuq e Zi

Festa e 28 Nëntorit ka filluar të ndihet në kryeqytet. Sot në mëngjes, ...

POSTUAR 11:17 / 26.11.2014

Diasporatv
Zog

Kakao një zgjidhje e mirë kundër kollës

Kakao është një zgjidhje shumë e mirë kundër kollës. Merita për këtë funksion të kakaos i takon teobriminës, e cila gjendet në një kokërr kakao në masën ...

POSTUAR 13:21 / 26.11.2014

Reagojnë gratë deputete ndaj këngës së Gold AG

Grupi i Grave Deputete në Kuvendin e Kosovës dënojnë gjuhën denigruese dhe nxitjen e urrejtjes ndaj deputetes, Alma Lama, në këngën e fundit të këngëtarit Gold...

POSTUAR 11:22 / 26.11.2014