Në këtë përmbledhje sjellim lajmet kryesore nga konflikti Rusi-Ukrainë, që nga dita e parë e pushtimit. Pushtimi i Ukrainës nisi mëgjesin e së enjtes, më 24 shkurt, me sulmet raketore ruse në qytetet dhe bazat ushtarake në Ukrainë. Sulmet nga ana e Rusisë ishin parashikuar për javë të tëra nga Perëndimi. Ky po cilësohet si konflikti më i madh që nga Lufta e Dytë Botërore.

Vazhdo leximin