Botërori në Katar nuk u luajt vetëm në fushë por edhe jashtë saj. Më poshtë do të njiheni me dhjetë deklaratat që janë bërë në këtë kompeticion dhe që nuk do të harrohen lehtë.

Vazhdo leximin