Rihanna është rikthyer sërish. Këngëtarja mund të ketë marrë një pushim nga qendra e vëmendjes dhe rrjeteve sociale pas lindjes së djalit të saj në muajin maj por është fakt: Riri është kthyer në aksion. Fundjavën e kaluar, këngëtarja është fotografuar në rrugët e Manhattan-it.

Vazhdo leximin