Qytetarët e Prishtinës kanë pasur sot rastin të informohen mbi procesin e detajuar të instalimit të matësve të mençur dhe funksionet e tyre, si pjesë e projektit “Prishtina HeatSave”, i cili synon modernizimin e sistemit të ngrohjes dhe instalimin e pajisjeve të sofistikuara të matjes së ngrohjes në banesat e Prishtinës.

Vazhdo leximin