Në fillim të sulmit, zyrtarët rusë thonin se qëllimi i luftës në Ukrainë ishte çmilitarizimi dhe denazifikimi i Ukrainës. Siç njofton Zëri i Amerikës, strategjia e Rusisë në Ukrainë deri tani ka rezultuar e dështuar.

Vazhdo leximin