Përurohet rruga që lidh Kosovën dhe Shqipërinë

Përurohet rruga që lidh Kosovën dhe Shqipërinë

Shefja e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Natalia Apostolova së bashku me autoritetet e Kosovës dhe Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi, do të përurojnë sot rrugën e ndërtuar rishtas midis Krushevës dhe Shishtavecit, që lidh Kosovën dhe Shqipërinë, të financuar nga Bashkimi Evropian.

Investimi është pjesë e Programit për Bashkëpunim Ndërkufitar të IPA-s dhe synon të lehtësojë komunikimin mes banorëve nga dy anët e kufirit.