Gjermania 2 milion euro mbështetje për bujqësinë shqiptare

Gjermania 2 milion euro mbështetje për bujqësinë shqiptare

Shqipëria do të përfitojnë 2 milion euro nga qeveria gjermane për investime për zhvillimin rural.

Marrëveshja është nënshkruar nga ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi dhe drejtori i GIZ ne Shqiperi.

Marrëveshja synon implementimim e strategjisë dhe politikave për zhvillim rural, promovimin  produkteve tipike në zona të caktuara si dhe mbeshtetjen per sektorin e turizmit.