Mbahet seancë e jashtëzakonshme për gjendjen në Telekom e Postë

Mbahet seancë e jashtëzakonshme për gjendjen në Telekom e Postë

Sot do të mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

R e n d i  i  d i t ë s

1. Gjendja në Telekomin e Kosovës dhe masat që i ka ndërmarrë Qeveria e Kosovës në zbatimin e Rezolutës nr.06-R-013, dt.12.07.2018 lidhur me gjendjen financiare në Telekom dhe Postën e Kosovës.