Lekaj pas rehabilitimit ia dorëzon lumin “Lepenc” ministrit Matoshi

Lekaj pas rehabilitimit ia dorëzon lumin “Lepenc” ministrit Matoshi

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të sot (16.05.2019) do të dorëzojë lumin “Lepenc” tek ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, pas rehabilitimit të tij në kuadër të ndërtimit të autostradës “Arbën Xhaferi’.

Me këtë rast, lumi do të pasurohet me një sasi të peshqve të llojit troftë.

Autor: RTKlive