VIDEO-Edhe një mundësi e të rinjve kosovarë për biznes plane
Sharr Travel

VIDEO-Edhe një mundësi e të rinjve kosovarë për biznes plane

Gara për “Biznes Plane – Të gjelbërta dhe Inovative” 2019, është organizuar për herë të nëntë nga Forumi për Iniciativa Qytetare.

Oltion Beqiri nga Forumi Për iniciativë Qytetarët (FIQ), tha se Objektivi kryesor i këtij projekti është identifikimi dhe mbështetja e biznes planeve që kanë potencial të lartë për sukses, ndikojnë në mënyrë të ndjeshme në zhvillimet sociale, mjedisore dhe ekonomike të një komuniteti të veçantë, apo një grupi më të gjerë komuniteti, me synimin final të realizimit të zhvillimi të qëndrueshëm të biznesit në vend.

“Për herët të nëntë po organizohet. Tre fituesit do të dërgohen në garën rajonale”, tha ai sot në emisionin “Studio e Hapur në RTK3. Afati i fundit për aplikim: 01.06.2019