Prezantohet projekti i ri i Aeroportit të Vlorës

Prezantohet projekti i ri i Aeroportit të Vlorës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka prezantuar projektin e Aeroportit të ri Ndërkombëtar të Vlorës.

Me këtë rast Rama, ka thënë se tani projekti është gati dhe tani i mbetët ndërtuesit ta ndërtojë.