SHSKUK bëhet me pajisje të reja të laparaskopisë
Sharr Travel

SHSKUK bëhet me pajisje të reja të laparaskopisë

Avancimi i aparaturave dhe metodave mjekësore në shëndetësi po ec me hapa të mëdhenj dhe tani edhe Kosova ka nisur të zë hapin me këto shërbime, tha sot ministri në detyrë i Shëndetësisë, Uran Ismaili, me rastin e përurimit të 5 laparaskopëve të ri në vlerë 350 mijë euro për nevoja të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Ministri Ismaili tha se e gjitha kjo po bëhet e mundur falë luftës kundër korrupsionit dhe ri-orientimit të fondeve.

“Sot po përurojmë pajisjet e reja të cilat do të rrisin cilësinë dhe sigurinë e shërbimeve mjekësore në Kosovë. Ky modernizim i shërbimeve mjekësore do të shkoj në të mirë të pacientit dhe profesionistëve shëndetësorë”, tha ai.


MË SHUME NGA Shëndetësi