263 qytetarë kërkuan ndihmë mjekësore dje në Spitalin e Pejës

263 qytetarë kërkuan ndihmë mjekësore dje në Spitalin e Pejës

263 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë dje më 18 shtator 2019, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Nga këta 26 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 237 pacientë që në total kanë kryer 3,597 analiza.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 3 lindje, 1 normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnje, 1 i gjinisë mashkullore dhe 2 të gjinisë femërore.


MË SHUME NGA Shëndetësi