Ministria e infrastrukturës e KEDS me Marrëveshja të Mirëkuptimit

Ministria e infrastrukturës e KEDS me Marrëveshja të Mirëkuptimit

Në takimin e mbajtur në ambientet e Ministrisë së Infrastrukturës, u nënshkrua Marrëveshja e Mirëkuptimit në mes të dyja palëve.

Drejtori Ekzekutiv i KEDS-it Alper Erbas, ka falënderuar Ministrin në dorëheqje të Infrastrukturës, Pal Lekaj, duke theksuar mbështetjen dhe ndihmën e vazhueshme të ministrisë ndaj KEDS-it.

Në anën tjetër, Lekaj ka premtuar përkrahje të vazhdueshme për KEDS-in, me theks të veçantë, për projektet në Ferizaj dhe Fushë- Kosovë, të cilat tashmë janë në realizim e sipër.