Euro ra me 0.1 për qind kundrejt dollarit amerikan

Euro ra me 0.1 për qind kundrejt dollarit amerikan

Dollari amerikan fitoi pikë mëngjesin e kësaj të hëne kundrejt jenit. Ai avancoi me 0.15 për qind dhe u këmbye me 107.71 dollarë amerikanë për jen.

Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndësishëm të grupit ishte në nivele të qendrueshme, në nivelin 98.471 . DXY.

Ndërsa monedha e përbashkët, euro ra me 0.1 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.1005.

Paundi britanik ishte në nivele të qendrueshme kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.2470 paund britnaikë për dollarë amerikanë.

Dollari australian u rrit me 0.2 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 0.6776 dollarë australianë për dollarë amerikanë.

Dollari i Zelandës së Re u rrit me 0.3 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 0.6271 NZD për USD.

Yuan-i kinez u këmbye me 7.0967 dollarë amerikanë.

Autor: RTKlive