Çmimet e naftës shënuan rënie
Sharr Travel

Çmimet e naftës shënuan rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të hëne.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 3 cent dhe u tregtuan me 58.34 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 7 cent dhe u tregtuan me 52.88 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit avancoi me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1,505.38 dollarë amerikanë për onz.

Autor: RTKlive