Banka Botërore sot publikon raportin për gjendjen ekonomike
Sharr Travel

Banka Botërore sot publikon raportin për gjendjen ekonomike

Banka Botërore do të publikojë sot numrin më të ri të Raportit të Rregullt Ekonomik për Ballkanin Perëndimor.

Çfarë është gjendja ekonomike? Si është perspektiva afatmesme? Cilat janë rreziqet?.

Raporti, i cili hartohet dy herë në vit, diskuton zhvillimet më të fundit ekonomike, parashikimet afatmesme, dhe politikat zhvillimore në Kosovë dhe në vendet tjera të Ballkanit Perëndimor.

Përfundimet e raportit do të prezentohen në të gjitha kryeqytetet e rajonit.

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Ekonomi