Rishikimi i pasqyrave financiare, kërkesë ligjore për NVM në Kosovë
Sharr Travel

Rishikimi i pasqyrave financiare, kërkesë ligjore për NVM në Kosovë

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK), në bashkëpunim me “Baker Tilly Kosovë” dhe Shoqatën e Kontabilistëve të Certifikuar dhe Auditorëve në Kosovë, organizojnë konferencën me temën “Rishikimi i pasqyrave financiare, kërkesë ligjore për NVM në Kosovë”.

Në konferencë do të marrin pjesë kryetari i OEK-ut, Berat Rukiqi, drejtori i Doganës, Ilir Murtezaj, zv.guvernatori i BQK-së, Sokol Havolli etj. 

Autor: RTKlive