Euro u këmbye me 1.0962 dollarë amerikanë

Euro u këmbye me 1.0962 dollarë amerikanë

Dollari amerikan fitoi pikë mëngjesin e kësaj të mërkure kundrejt jenit dhe u këmbye me 107.15 dollarë amerikanë për jen.

Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndëishëm të grupit ishte ën nivelin prej 99.095 .DXY.

Monedha e përbashkët, euro, u këmbye me 1.0962 dollarë amerikanë.

Sterlina u këmbye me 1.2196 dollarë amerikanë, duke shënuar kështu nivelin e saj më të ulët në më shumë se një muaj.

Lira turke u këmbye me 5.8415 dollarë amerikanë.

Yuan-i kinez u këmbye me 7.1434 dollarë amerikanë.