Spitali i Përgjithshëm i Pejës efikas në zbatimin e planit për digjitalizim
Sharr Travel

Spitali i Përgjithshëm i Pejës efikas në zbatimin e planit për digjitalizim

Plani për digjitalizim po zbatohet me sukses në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

Për vitin 2019, ky spital si prioritet të vendosur kishte digjitalizimin e shërbimeve dhe Administratës.

Këtë ata e kanë arritur me sukses duke kryer detyrat e nevojshme.

Deri më tani është kryer shpërndarja e rrjetit të brendshëm LAN-it në tërë objektet e Spitalit të Përgjithshëm në Pejë.

-Tashmë është në zbatim një program për digjitalizimin e shërbimeve të Rëntgenit ku tani secili fotografim që bëjnë pacientët në kohë reale ju shkon direkt mjekëve me çfarë është shkurtuar koha e Diagnostikimit.

-Është zbatuar E-Depoja një aplikacion i cili mundëson regjistrimin e secilit furnizim dhe lëvizjet interne të secilit produkt.

-Kanë filluar procedurat për aplikimin e Access Control që mundëson regjistrimin elektronik të vijueshmërisë ardhje – vajtje në punë për të gjithë personelin.

-Deri në fund të vitit Spitali i Përgjithshëm në Pejë ka synim të zbaton digjitalizimin e të dhënave edhe nga CT-ja dhe Analizave Laboratorike që në momentin kur pacienti kryen këto shërbime, në kohë reale dërgohen tek personeli mjekësor dhe kështu tërë cikli i Diagnostikimit të pacientit përshpejtohet maksimalisht.

Gjatë vitit të ardhshëm janë disa synime të vazhdohet më tutje me digjitalizim dhe si fokus do të jenë shërbimet ndaj pacientëve.


MË SHUME NGA Shëndetësi