​Pejë, për dy ditë mbi 750 pacientë morën trajtim në Emergjencë

​Pejë, për dy ditë mbi 750 pacientë morën trajtim në Emergjencë

752 pacientë kanë marrë trajtim emergjent gjatë vikendit që sapo kaluam, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

71 nga këta pacientë janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

12 lindje kanë qenë gjatë këtij vikendi, 9 normale dhe 3 me prerje cezariane.

Kanë ardhur në jetë 12 foshnje dhe sa i përket gjinisë 6 foshnje janë të gjinisë mashkullore dhe 6 të gjinisë femërore.

Analiza kanë kryer 493 pacientë që në total kanë bërë 5,736 analiza.

12 operacione janë kryer gjatë këtij vikendi.


MË SHUME NGA Shëndetësi