Çmimet e naftës shënjnë rënie
Sharr Travel

Çmimet e naftës shënjnë rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papaërpunuar europiane, Brent, ranë me 0.35 për qind dhe u tregtuan me 61.84 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 0.25 për qind dhe u tregtuan me 56.66 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit avancoi me 0.3 për qind dhe u tregtua me 1,461.15 dollarë amerikanë për onz.

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Ekonomi