Euro u këmbye me 1.1016 dollarë amerikanë
Sharr Travel

Euro u këmbye me 1.1016 dollarë amerikanë

Dollari amerikan ishte në nivele të qëndrueshme mëngjesin e kësaj të mërkure kundrejt jenit dhe u këmbye me 109.09 dollarë amerikanë për jen.

Edhe indeksi i dollarit amerikan që e krahasona të me gjashtë prej homologëve më të rëndësishëm të grupit ishte në nivele të qëndrueshme.

Monedha e përbashkët, euro, u këmbye me 1.1016 dollarë amerikanë.

Dollari i Zelandës së Re avancoi me më shumë se 1 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 0.6402 NZD për USD.

Yuan-i kinez u këmbye me 7.0185 dollarë amerikanë.

Autor: RTKlive