Aksionet europiane, ecuri të ndryshme
Sharr Travel

Aksionet europiane, ecuri të ndryshme

Disa prej aksioneve europiane shënuan rritje mëngjesin e kësaj të enjteje dhe disa të tjera rritje.

Kështu, indeksi i aksioneve Stoxx Europe 600 ra me 0.1 për qind.

Indeksi i aksioneve S&P 500 u rrit me 0.07 për qind në 3,094.04 pikë.

Indeksi i aksioneve FTSE 100 ra me 0.17 për qind, në 7,338.35 pikë.

Indeksi i aksioneve FTSE 250 ra me 0.01 për qind, në 20,288.33 pikë.

Indeksi i aksioneve gjermane, GDAXI, ra me 0.28 për qind, duke shkuar në 13,193.53 pikë.

Indeksi i aksioneve franceze CAC 40 u rrit me 0.04 për qind, duke shkuar në 5,909.47 pikë.

Indeksi i aksioneve Stoxx 50 ra me 0.03 për qind, në 3,346.57 pikë.


MË SHUME NGA Ekonomi