Arrijnë tavolina dhe llamba për sallat operative në QKUK dhe për spitalet
Sharr Travel

Arrijnë tavolina dhe llamba për sallat operative në QKUK dhe për spitalet

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka blerë tavolina dhe llamba për sallat operative në QKUK dhe për spitalet e përgjithshme.

“Tavolina dhe llamba për salla operative në QKUK dhe spitale të përgjithshme, që janë duke u montuar, pasi kanë arritur javën e kaluar, si pjesë e një kontingjenti me pajisje mjekësore, të blera nga ShSKUK”, është bërë me dije në njoftimin e ShSKUK-së.

Fotografia e QKUK- Shskuk  info

 

 


MË SHUME NGA Shëndetësi