Dollari bie, jeni forcohet
Sharr Travel

Dollari bie, jeni forcohet

Dollari amerikan humbi pikë ndaj jenit mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, jeni u këmbye me 108.60 dollarë amerikanë.

Dollari amerikan u këmbye me 1.1074 euro, njëkohësisht edhe niveli i tij më i ulët në më shumë se dy javët e fundit.

Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndëishëm të grupit ishte në nivelin e qendrueshëm prej 97.808 . DXY.

Paundi britanik u këmbye me 1.2954 dollarë amerikanë.

Dollari australian avancoi me 0.2 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 0.6797 dollarë australianë për dollarë amerikanë.

Dollari australian ra me 0.26 për qind kundrejt jenit dhe u këmbye me 73.82 dollarë amerikanë për jen. Yuan-i kinez u këmby.