Çmimet e naftës shënuan rënie
Sharr Travel

Çmimet e naftës shënuan rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 11 cent ose me 0.2 për qind dhe u tregtuan me 64.14 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 7 cent ose me 0.1 për qind dhe u tregtuan me 58.95 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u tregtua me 1,462.34 dollarë amerikanë për onz.

Autor: RTKlive