787 pacientë trajtohen në Emergjencë të Spitalit të Pejës, gjatë vikendit

787 pacientë trajtohen në Emergjencë të Spitalit të Pejës, gjatë vikendit

787 pacientë kanë marrë trajtim emergjent gjatë vikendit që sapo kaluam, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 60 nga këta pacientë janë shtruar për trajtim të mëtutjeshëm.

14 lindje kanë qenë gjatë këtij vikendi, 9 normale dhe 5 me prerje cezariane. Kanë ardhur në jetë 14 foshnja dhe sa i përket gjinisë 5 foshnja janë të gjinisë mashkullore dhe 9 të gjinisë femërore.

Analiza kanë kryer 503 pacientë që në total janë bërë 5,728 analiza.
22 operacione janë kryer gjatë këtij vikendi./Indeksonline


MË SHUME NGA Shëndetësi