Lindën vetëm 2 foshnja dje në Pejë, të gjinisë femërore

Lindën vetëm 2 foshnja dje në Pejë, të gjinisë femërore

332 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 12 shkurt 2020. Nga këta 21 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtejshëm.

Analiza kanë kryer 321 pacientë që në total janë kryer 4,760 sosh.

Gjatë 24- orëve të fundit kanë qenë 2 lindje, 1 normale dhe 1 me prerje cezariane. Kanë lindur 2 foshnja që të dyjat të gjinisë femërore.


MË SHUME NGA Shëndetësi