Çmimet e naftës shënojnë rritje

Çmimet e naftës shënojnë rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 5 cent dhe u tregtuan me 27.03  dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 73 cent dhe u tregtuan me 23.36  dollarë amerikanë për fuçi.


MË SHUME NGA Ekonomi