Euro, avancoi me 1.4 për qind kundrejt dollarit amerikan
Sharr Travel

Euro, avancoi me 1.4 për qind kundrejt dollarit amerikan

Jeni fitoi pikë mëngjesin e kësaj të marte kundrejt dollarit amerikan. Ai u rrit me 0.6 për qind dhe u këmbye me 110.54 jen për dollarë amerikanë.

Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndëishëm të grupit ra me 1.4 për qind.

Monedha e përbashkët, euro, avancoi me 1.4 për qind kundrejt dollarit amerikan, dhe u këmbye me 1.0873 euro për dollarë amerikanë.

Paundi britanik avancoi me 2.1 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.1782 paund britanikë për dollarë amerikanë.

Dollari australian avancoi me 0.75 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 0.5873 dollarë australianë për dollarë amerikanë.