Kompanitë shfrytëzojnë karantinën, hedh mbeturina vend e pavend

Kompanitë shfrytëzojnë karantinën, hedh mbeturina vend e pavend

Kohën e karantinës për shkak të virusit COVD-19, dikush po e shfrytëzon mirë.

Një kompani prodhuese ka zgjedhur një vend jo të duhur për të hedhur mbetjet prodhuese.

Gropa që shihet këtu është hapur nga kompani të tjera që kanë nxjerr rërë dhe tash po përdoret si deponi mbeturinash.

Ky vend është afër “Parkut të Blinajës” në Komunën e Lipjanit.

KosovaPress mëson se kjo është tokë komunale, por që banorët e kësaj ane e shfrytëzojnë për shëtitje, por edhe për kullosa të bagëtive.