​British Airways suspendon vendet e punës për 32.000 punonjës

​British Airways suspendon vendet e punës për 32.000 punonjës

British Airways është duke negociuar me liderët e sindikatës në një kompani në lidhje me një plan të shkurtimit të punës për 32.000 punonjës në përgjigje të një pandemie koronavirus, transmeton Reuters, duke cituar një deklaratë nga një person i njohur me zhvillimet.

Transportuesi ajror kombëtar në Mbretërinë e Bashkuar ka ulur ndjeshëm numrin e fluturimeve dhe paralajmëroi se do të duhet të ngrijë përkohësisht punë në mënyrë që të mbijetojë pandeminë koronavirus që ka goditur rëndë industrinë e aviacionit, duke e bërë shkurtimin e kostove të pashmangshme.