Pogradeci në vitet ’80, publikohet koleksioni i rrallë i fotografive

Pogradeci në vitet ’80, publikohet koleksioni i rrallë i fotografive

Bashkia e Pogradecit sjell një koleksion të rrallë fotosh, të viteve ’80 të qytetit Pogradecit që shtrihet në bregun e liqenit të Ohrit.

Foto i përkasin një periudhe 30 – 40 viteve më parë ku spikat pamja e liqenit dhe bukuritë  natyrore që identifikojnë qytetin e Pogradecit.

Fotot janë të fiksuara nga aparati i mjeshtrit Kristaq Sotiri dhe janë publikuar sot nga bashkia e Pogradecit, si një aset i veçantë nga koleksioni i këtij fotografi. /atsh/