Komisioni për ekonomi shqyrton raportin vjetor të AKP-së
Sharr Travel

Komisioni për ekonomi shqyrton raportin vjetor të AKP-së

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:                                                     

1.     Miratimi i rendit të ditës;

2.     Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit - AKP për vitin 2019;

3.     Te ndryshme;


MË SHUME NGA Ekonomi