Shqyrtohet raporti i Komisionit për Miniera dhe Minerale
Sharr Travel

Shqyrtohet raporti i Komisionit për Miniera dhe Minerale

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:                                                     

 

1.     Miratimi i rendit të ditës;

2.     Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 26.5.2019;

3.     Shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale – KPMM për vitin 2019;

4.     Te ndryshme;


MË SHUME NGA Ekonomi