Qeveria shkarkon Bordin e KRU `Mitrovica`
Sharr Travel

Qeveria shkarkon Bordin e KRU `Mitrovica`

Qeveria e Kosovës ka shkarkuar Bordin e Ndërmarrjes Publike “Kompania Rajonale e Ujësjellësit – Mitrovicë”.

Ministrja e Ekonomisë, Tregtisë dhe Industrisë, Rozeta Hajdari kërkoj shkarkimin e bordit dhe emërimin e bordit të ri.

Ekzekutivi ka bërë të ditur se janë katër emra të bordit te ri por të cilët nuk janë bërë publik.


MË SHUME NGA Ekonomi