Hoti: Pakoja e rimëkëmbjes ekonomike prioriteti i Qeverisë
Sharr Travel

Hoti: Pakoja e rimëkëmbjes ekonomike prioriteti i Qeverisë

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se ka zhvilluar një bashkëbisedim me drejtuesit e Odës Ekonomike të Kosovës dhe me ata të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, para të cilëve ka paraqitur pakon e rimëkëmbjes ekonomike të vendit.

Sipas tij, kjo pako është prioritet, prandaj edhe e ka bërë plan të punës së Qeverisë së Kosovës.