15 mln euro për bizneset e goditura nga Covid në Ballkanin Perëndimor

15 mln euro për bizneset e goditura nga Covid në Ballkanin Perëndimor

15 milionë euro është fondi që Bashkimi Europian ka vendosur në ndihmë të bizneseve të goditur nga pandemia e koronavirusit në Ballkanin Perëndimor. “Më shumë lajme të mira për bizneset e vogla të mesme në Ballkanin Perëndimor.

15 milionë euro nga Bashkimi Europian për bizneset e goditura nga Shqipëria, Bosnjë Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia dhe Serbia, për të vijuar aktivitetin, për të qënë të qëndrueshëm dhe për të shkuar drejt rikuperimit”, thuhet në postimin e BE në twitter.