ShSKUK njofton se furnizimi me oksigjen në Mjekësinë Sportive është stabil
Sharr Travel

ShSKUK njofton se furnizimi me oksigjen në Mjekësinë Sportive është stabil

Nga Qendra Klinike dhe Universitare e Kosovës kanë deklaruar se Mjekësia Sportive nuk ka pasur probleme të rënies së sasisë të furnizimit me oksigjen.

Nga ShSKUK njoftojnë se furnizimi me oksigjen në klinikat e QKUK-së, përfshirë edhe këtë objekt është nën monitorim dhe mbikëqyrje të vazhdueshme nga ekipet  e sektorit teknik dhe nuk ka pasur rrezikim të jetës së pacientëve.

Ky është njoftimi i plotë nga ShSKUK:

Nuk ka rrezikim të pacientëve në mjekësi sportive

Në lidhje me raportimet e disa medieve se ka pasur probleme dhe rënie të sasisë së furnizimit me oksigjen në Objektin e Mjekësisë Sportive, Shërbimi Spitalor dhe Klinik Univeristar i Kosovës,  njofton se   furnizimi me oksigjen në klinikat e QKUK-së, përfshirë edhe këtë objekt është nën monitorim dhe mbikëqyrje të vazhdueshme nga ekipet  e sektorit teknik dhe nuk ka pasur rrezikim të jetës së pacientëve.

SHSKUK, kërkon nga mediet që të jenë të kujdesshme në raportimet e tyre në lidhje më këtë çështje dhe mos të kirjohet panik në opinion.

SHSKUK siguron qytetarët se ka ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme për trajtim profesional të pacientëve me Covid-19 dhe furnizimi me oksigjen në klinika  është stabil. 


MË SHUME NGA Shëndetësi