Mbahet mbledhja e komisionit për Ekonomi

Mbahet mbledhja e komisionit për Ekonomi

Mbahet mbledhja e komisionit për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike, ku do të raporton bordi i ARKEP, lidhur me blerjen e kompanisë IPKO, si dhe lidhur me obligimet e NP Telekomi i Kosovës ndaj ARKEP-it.

Gjashtu, do të raportojë ud.kryeshefes ekzekutive për gjendjen në NP Telekomi i Kosovës. 


MË SHUME NGA Ekonomi