Covid-19, ​Krasniqi nis inspektimin e marketeve - kërkon zbatimin e masave
Sharr Travel

Covid-19, ​Krasniqi nis inspektimin e marketeve - kërkon zbatimin e masave

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi së bashku me inspektorët e tregut ka nis inspektimin te disa operatorë ekonomikë për të parë nga afër zbatueshmërinë e masave anti COVID-19.

Ministri Krasniqi ka kërkuar nga operatorët respektim të masave për mbrojtje nga pandemia, derisa ka shprehur interesim edhe për cilësinë dhe sasinë e produkteve.

Pas inspektimeve, ministri i MTI-së do të deklarohet për media për të gjeturat e këtij inspektimi dhe të tjera.